Suché červené víno, ovocné a čerstvé.
Barva | |
---|---|
Typ | |
Původ | |
Oblast | South Eastern |
Odrůda | |
Objem | 0,75L |
Procent alkoholu | 13 |
Cukr g/l | 4 |
Kyselost g/l | 5,8 |
Teplota | 6-8 °C |
Vhodné k | pečená masa, steaky a sýry, vhodné pro gastronomii |
Související produkty
Zraje v dubových sudech po dobu min. 3 měsíců. Živá fialovo červená barva s odlesky. Intenzivní vůně červeného ovoce s květinovým nádechem a kořenitými tóny. Vyvážené a složité na patře s dlouhým závěrem.
Čistá lesklá středně vysoká hloubka, pěkná rubínově červená barva. Vůně velmi intenzivní, komplexní, zralé plody, vanilka a opékané toasty. Koření, jako je skořice, hřebíček, tóny bonbónu.
červené
Vůně a chuť primitiva připomínají třešně, švestky a tóny malin a jahod.
červené
Černé třešně a ostružiny jsou kombinovány s nádechem vanilky a ořechovým aroma.
Tmavě rubínová barva. Plné víno ukazující éterické voňavé poznámky. Vůně a nuance třešní v brandy, moruše, borůvky, černý rybíz, tabák, zázvor, černý pepř a byliny. V chuti dynamické, soudržné, se silným fascinujícím dopadem minerálního aroma, které se dobře kombinuje se silnou ovocnou strukturou, kyselostí a příjemnou tříslovinou. Víno s komplexní vznešenou osobností, velkorysé, živé, intenzivní [...]