Výborná rovnováha, příjemná v ústech. svěžest daná kyselinkou, lehoučká hořkost na konci. Střední, velmi ovocný závěr.
Plné tělo, mírná kyselinka, příjemná a jemná hořkost v závěru, typická pro odrůdu.
červené
Hutný buket divokých bobulí, ostružin a švestek, s jemnými květinovými tóny. Impozantní, elegantní, strohé, podpořené hladkými tříslovinami a živou minerální kyselinou.
červené
Víno plné chuti, dobře vyvážené, měkké a bohaté na elegantní třísloviny, impozantní s živým nádechem minerálních kyselin.
Hlavně z křižovatky vinice Pojega v obci Negrar. Víno vyrobené přírozeným sušením vinných hroznů v "fruitaio" (sušárně). Vyzrálé na dubových sudech a velkých dubových sudech po dobu 36 měsíců. V lahvi dále po další dobu nejméně 6 měsíců. Číslované lahve.